Uvjeti korištenja i privatnost podataka

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Noona d.o.o. za proizvodnju i trgovinu, MBS: 080836504, OIB: 44676497343, R. Cimermana 68, 10020 Zagreb, Croatia, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Minimalni iznos Internet narudžbe je 100,00 kn (uključujući PDV).

PLAĆANJE

Naručene artikle platite jednostavno i sigurno jednom od kreditnih kartica: Visa , Maestro, American Express ili Mastercard. Uslugu sigurnog Internet poslovanja nudi PBZ Card i PencePay. Noona d.o.o., R. Cimeremana 68, 10020 Zagreb, tel: +385914545104, fax: 01 5535432, OIB: 44676497343, www.noona.hr, info@noona.hr

Uplate također možete izvršiti općom uplatnicom (na šalteru pošte, Fine, banke, internet bankarstvom i sl).

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

DOSTAVA

Dostava robe vrši se dostavnom, ili vlastitom dostavom u okviru 3-10 radnih dana. Subota i nedjelja nisu uključene u vrijeme dostave. Rok počinje od trenutka kada Noona d.o.o. primi uplatu na svoj žiroračun ili kada je naplaćen iznos sa kreditne kartice.
Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

POŠTARINA

Troškove poštarine snosi Prodavatelj. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata.
Ukoliko je učinjena pogreška od strane Noona d.o.o. ili se radi o greški na samom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj.

JAMSTVO

Jamstvo na Noona krevetić je 5 godina. Jamstvo na ostale proizvode je 12 mjeseci. Kupac se obvezuje koristiti proizvod u skladu sa uputama. Korištenjem proizvoda mimo priloženih uputa poništit će jamstvo u slučaju oštećenja ili kvara.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@noona.hr ili na adresu Noona d.o.o., R. Cimermana 68, 10020 Zagreb, Croatia. Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.
Ukoliko je učinjena pogreška od strane Noona d.o.o., ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Noona d.o.o.
U slučaju povrata/reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora.

Noona d.o.o., R. Cimeremana 68, 10020 Zagreb, tel: +385914545104, fax: 01 5535432, OIB: 44676497343, www.noona.hr, info@noona.hr

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U iznimnim situacijama kada naručeni artikl nismo u mogućnosti isporučiti, zadržavamo pravo uz Vašu suglasnost isporučiti zamjenski artikl koji cijenom odgovara naručenom ili možemo stornirati Vašu narudžbu. U pojedinim slučajevima, pogotovo kod artikla na akciji, moguće je da neki od naručenih artikla nismo u mogućnosti isporučiti te da je naručeni artikl rasprodan o čemu ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Noona d.o.o. web shop se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima/korisnicima koju su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Noona d.o.o.– web shopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Napomene

Zadržavamo pravo pogrešaka u opisima ili fotografijama artikala.

 

CURRENCY CONVERSION NOTICE

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Noona d.o.o.

 

pencepay_blackZa sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge tvrtke PencePay. Sva online plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz vezu zaštićenu sa 256-bitnom SSL enkripcijom prema PencePay-u i dodatno su enkriptirana prema financijskim ustanovama. U obavljanju našeg posla primjenjujemo svjetske standarde za sigurnost poput PCI-DSS i ISO 27001. Kliknite za detalje o načinu zaštite Vaših podataka.